Light: Dokonalý svět

Seriál z roku 2010 ukazuje, jak to chodí v redakci módního časopisu Grace. Děj diváky seznamuje s několika protagonisty a jejich osudy, které se na první pohled zdají dokonalé. Postupně se ale ukazuje, že opak je pravdou. 

Časopis Grace je tou dobou nejpopulárnější módní magazín v Praze. Každá žena ho čte, dokonce i první dáma. Redakci tvoří sebevědomá ředitelka módy Mishell, k níž vzhlíží všechny čtenářky, které touží po tom mít šmrnc. Radí, co se nosí, co se bude nosit a čemu se naopak vyhnout. I když se zdá, že je vše v životě Mishell perfektní, její osobní život trochu tápe, zejména co se týče lásky. Dalším členem je šéfredaktorka Andrea, která věří, že klíčem úspěchu je snaha. Proto se snaží skloubit mateřství a kariéru, a přitom se nezbláznit. Pro redaktorku Alžbětu je redakce druhým domovem. Stará se nejen o obsahovou stránku časopisu, ale i o kolegy, pro které je svým moudrým vystupováním něco jako babička.  

Celý kolektiv se snaží, aby si z každého vydání čtenářky něco odnesly, at’ už je to nový outfit, nebo návod, jak být sebevědomá žena. Seriál nám odkrývá tajemství redakce, ukazuje nám, co taková práce obnáší a jak důležití jsou spokojení čtenáři.  

Přidat komentář